Chanoeka 2018

CHANOEKA UTRECHT 2018 GROOT FEEST!

Zondag 2 december vierden we met vele honderden mensen op de Mariaplaats in Utrecht het grote openbare Chanoekafeest. Er waren inspirerende bijdragen van burgemeester heer Jan van Zanen, Rabbijn Heintz en theatermaker Marc de Hond, evenals een spannend spel ‘wie is de Chanoeka-specialist’ van dit jaar. De prachtige zang van jongeman Azaria en van de rabbijn na het aansteken van de lichten, raakten ieders hart.

Na afloop van het officiële gedeelte, speelde toetsenist Yossie de sterren van de hemel en werd er gedanst, gepraat en genoten van heerlijke soep, soefganiots en latkes.

Foto’s Chanoeka Utrecht

Bekijk hier alle foto’s die fotograaf Dieuwertje Bravenboer maakte tijdens Chanoeka Utrecht. Of kijk even op onze Facebook-pagina, waar ook al heel wat foto’s staan.

FEEST VOOR KINDEREN

De kinderen hebben ondertussen een geweldige tijd gehad in de verwarmde kindertent, waar ze een eigen Chanoeka-kandelaar hebben gemaakt en konden luisteren naar een verhaal.

Binnenkort vind je hier nog meer foto’s en video. Kijk alvast ook even op onze Facebook-pagina.

KIJK HIER VOOR DE CHANOEKA-VIERINGEN IN DE ANDERE STEDEN VAN NEDERLAND.

Wij zijn een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI), voor een groot deel afhankelijk van giften en zakelijke sponsoring. Helpt u ons?

YOUTUBE CHANOEKA UTRECHT

Bekijk op YouTube de video’s van Chanoeka Utrecht.

Schermafbeelding 2018-11-13 om 14.36.43

SPONSORS

Dank aan onze sponsors:

CHANOEKA 2019

In 2019 vieren we Chanoeka op zondag 22 december 2019.