Doneren = uw vonkje bijdragen

Doneren  is aftrekbaar van de belasting omdat de stichting een ANBI-status heeft.

  1. U kunt een overmaking doen op bankrekening NL50ABNA0596801084 ten name van Stichting Vrienden van de Joodse gemeenschap Utrecht.
  2. U kunt hier een zelfgekozen bedrag overmaken via PayPal.
  3. U kunt sponsor worden van Chanoeka.

Vonkjes

Slechts één vonkje bij één kruikje olie was genoeg om het vuur in de Tempel acht dagen te laten branden. De Joodse gemeenschap in Utrecht is maar klein, we zijn te vergelijken met het kruikje olie. Om ons licht te laten schijnen in de stad hebben we vonkjes nodig. Gelukkig ervaren we dergelijke vonkjes, onder andere in de vorm van enthousiaste vrijwilligers.

U kunt ook zo’n vonkje zijn door een gift aan ons over te maken. We zouden u zeer dankbaar zijn!
Wist u trouwens dat de stichting een ANBI-status heeft? U kunt de gift later van uw inkomen aftrekken, zo bespaart u belasting.

anbi-logoWilt u deze en toekomstige activiteiten financieel steunen, dan kunt u uw bijdrage sturen via de volgende manieren:

  • Bijdragen aan de GoFundMe-actie op gofundme.com/support-chanoeka-utrecht
  • Een veilige transactie via PayPal:
  • Een overmaking op bankrekening nummer 59 68 01 084 ten name van “Stichting vrienden van de Joodse gemeenschap Utrecht”. Vanuit het buitenland: IBAN nummer NL50ABNA0596801084
    BIC of Swift ABNANL2A.

Gelukkig hebben wij vrienden, mensen zoals u, die ons een warm hart toedragen en dat ook hopelijk in de toekomst zullen blijven doen. Wij willen u vragen of u misschien nog andere mensen kent die ons in welke vorm dan ook zouden willen steunen.

Dank u voor uw vonkje!

GoFundMe01