Sponsor Chanoeka

Al vanaf mei is een groep van veertien vrijwilligers bezig om de viering van Chanoeka voor te bereiden. Maar niet alles is gratis: de vergunning, verzekering, huur van podium, stoelen, licht en geluid, het promotiemateriaal, enz. En wat te denken van dranghekken en beveiliging? De kosten overstijgen al snel de € 10.000. Teveel om te dragen voor de kleine Joodse gemeenschap in Utrecht. Daarom vragen we u om een bijdrage.

U kunt een eigen bijdrage overmaken naar rekening nummer NL50ABNA0596801084 ten name van “Stichting vrienden van de Joodse gemeenschap Utrecht”. Maar u kunt ook voor een pakket kiezen. Wist u trouwens dat de stichting een ANBI-status heeft? U kunt de gift later van uw inkomen aftrekken, zo bespaart u belasting.

anbi-logo

We hebben twee pakketten voor particulieren in de aanbieding en drie voor bedrijven:

  • Particulier Zilver € 10: gratis chanoekia bij de stand;
  • Particulier Goud € 25: gratis chanoekia en verrassing bij de stand;
  • Business Zilver € 100: vermelding van uw bedrijf tijdens het evenement op de beamer;
  • Business Goud € 500: vermelding op beamer en op de flyer (oplage 8.000 stuks);
  • Business Platinum € 1.500: vermelding op beamer, flyer en poster als hoofdsponsor (maximaal 3 bedrijven). U bent gast bij de VIP-meeting voorafgaand aan het event en krijgt een stoel naast de burgemeester tijdens het event.

Nota bene: bij het business pakket komt uw logo en boodschap groot op ons scherm te staan, waardoor honderden geïnteresseerden uw bedrijf leren kennen! We overleggen eerst met u wat uw voorkeur heeft. Ook anonieme Business sponsoring is mogelijk. U ontvangt een factuur zonder btw met de omschrijving ‘sponsoring Chanoeka’.

Als u onderstaand formulier invult en op ‘vastleggen’ klikt, nemen wij contact met u op.

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”1″ /][contact-field label=”Telefoon” type=”text” /][contact-field label=”Email” type=”email” /][contact-field label=”Ik heb interesse in het volgende pakket:” type=”radio” options=”Particulier Zilver,Particulier Goud,Business Zilver,Business Goud,Business Platinum” /][contact-field label=”Ik heb de volgende opmerking:” type=”text” /][/contact-form]